Vælg en side

Kom med på en

guidet tur i naturen

Arrangementer og oplevelser i naturen

Jeg tilbyder arrangementer og guidede ture med natur-formidling for private, foreninger og firmaer på midtsjælland. Jeg afholder også foredrag om de vilde spiselige planter, som findes i den danske natur.

Herunder kan du få et overblik over de forskellige guidede ture, som du kan tilmelde dig. De fleste af arrangementerne kan du tilmelde dig på YourTicket, nogle med Nationalpark Skjoldungernes Land som partner, andre i samarbejde med Kongskilde Naturcenter i Sorø. Enkelte arrangementer kan du tilmelde dig hos en aftenskole f.eks. Kreativ Oplysnings Kreds i Skælskør.

Mine arrangementer med tilmelding vil løbende blive lagt her på hjemmesiden

Du er også velkommen til at kontakte mig for, at høre nærmere om muligheden for at aftale et arrangement med mig efter dine ønsker for eksempel for familien, venner eller kollegaer.

boern laere om vilde planter
find vilde spiselige planter

Generel information:

Mad indgår som en del af nogle af mine arrangementer enten i form af smagsprøver som jeg selv har tilberedt eller i form af madretter som jeg tilbereder sammen med deltagerne. Maden bliver skabt fra bunden af friske råvarer i høj kvalitet og som så vidt muligt er økologiske og indkøbt lokalt.

Generelt er hovedparten af maden baseret på planter, men der kan også være kød og andre animalske produkter i nogle af madretterne. Jeg informerer derfor altid om råvarerne på mine arrangementer, så du har mulighed for at vælge fra, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge ind til maden enten inden eller på turen.

Oversigt over arrangementer og oplevelser i naturen

Sæsonen er slut for i år, men du er altid velkommen til at kontakte mig eller booke mig til et arrangement

BOOK EN 

– NATURGUIDE

Du kan også booke mig som naturguide til en privat guidet tur eller til arrangementer for foreninger og firmaer.

7

Opdag de vilde spiselige planter

Inden for temaet – De vilde spiselige planter –  tilbyder jeg tre typer arrangementer- om foråret, sommeren og efteråret:
guidet tur / guidet tur med smagsprøver / guidet tur med madlavning

Sæsonen er slut for i år, men der kommer
nye oplevelser og arrangementer i naturen foråret 2022.

Følg med her på siden eller

følg Opdag Naturen på Facebook 

Husk du også kan booke mig som naturguide til en privat guidet tur eller til arrangementer for foreninger og firmaer.

Kontakt mig helt uforpligtende og hør mere

opdagnaturen facebookside

Opdag andet i naturen

Jeg tilbyder også arrangementer med naturformidling om andet end planter. Det kan være om :

  • dyr såsom sommerfugle, smådyr på land eller i vand (krible krable dyr) og fugle
  • et emne, f.eks. biodiversitet, samarbejde i naturen,  naturpleje og nattehimlen
  • noget andet i naturen, som du gerne vil opleve og vide mere om.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller sende mig en besked.

Guldsmed

4 + 9 =

Kort over mødesteder

Mødested: P-pladsen Storskoven-Skovvej, ved Bidstrup Skovene.

Mødested: Kongskilde Naturcenter, Skælskørvej 29, Sorø
(brug offentlig P-plads, Skælskørvej 34)

Mødested: Naturskolen Vasebro, Lodshusvej 50, 4230 Skælskør

Mødested: P-pladsen ved hovedindgang til Sorø Hallen, 4180 Sorø.